,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини В університеті відбудеться інформаційно-просвітницький захід «Noosphere StudTechFest» - ЧДТУ
Четвер, 13 жовтня 2016 20:24

В університеті відбудеться інформаційно-просвітницький захід «Noosphere StudTechFest» - ЧДТУ

В університеті відбудеться інформаційно-просвітницький захід «Noosphere StudTechFest» - ЧДТУ

Вперше на Черкащині в Черкаському державному технологічному університеті відбудеться

інформаційно-просвітницький захід «Noosphere StudTechFest» - ЧДТУ

 

З метою популяризації інженерних професій та залучення однодумців серед студентської молоді та молодих вчених університету до створення глобальних інженерних рішень та інноваційної продукції на базі Черкаського державного технологічного університету, 20 жовтня 2016 року в університеті відбудеться безпрецедентний інформаційно-просвітницький захід «Noosphere StudTechFest» - ЧДТУ, для проведення якого запрошені представники інжинірингової школи «Noosphere Engineering School» – інноваційного науково-інвестиційного проекту, одного із провідних бізнес-акселераторів України.

Для участі у «Noosphere StudTechFest» - ЧДТУ запрошуються креативні та амбіційні студенти, магістранти, аспіранти, молоді вчені, викладачі та усі ініціативні співробітники університету, які прагнуть наукових здобутків та матеріального успіху.

Захід відбудеться 20 жовтня 2016 року в актовій залі ЧДТУ (2 корпус, 3 поверх). Початок заходу 1100.

 

ПЛАН ТА ГРАФІК ПРОВЕДЕННЯ ЗАХОДУ

 

До відома: Noosphere Engineering School – це спільний проект компанії Ноосфера і провідних університетів України, - центр досліджень і проектної діяльності, синергія зусиль експертів, студентів і ентузіастів, каталізатор проривних інновацій на стику науки і бізнесу. В рамках проекту топ-менеджери компанії Ноосфера діляться зі студентами знаннями і практичним досвідом, а викладачі і професорський склад університетів – науковими, емпіричними та теоретичними рішеннями. Такий синтез теорії і практики дозволяє створювати і реалізовувати інноваційні ідеї.