,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Стартував третій сезон в «Green café»
Вівторок, 13 вересня 2016 12:44

Стартував третій сезон в «Green café»

Стартував третій сезон в «Green café»

Студенти-активісти «Green café» ЧДТУ розважали відвідувачів грою на гітарі, піснями та настільними іграми

Вже втретє відкрило свої двері для відвідувачів «Green café» в ЧДТУ. Це місце, де кожен у затишній атмосфері може обговорити ідеї з друзями, або просто провести гарно час за чашечкою ароматного чаю чи запашної кави з печивом.

Захід розпочався презентацією Green-команди. Згодом були і співи, і настільні ігри. Всі бажаючі також мали змогу взяти участь в розіграші смаколиків.

При створенні  студентського кафе три роки тому, адміністрація пішла назустріч молодіжній ініціативі, а керівник їдальні всіляко сприяла цьому.

«Назва така тому, що при декоруванні кафе були використані дерев'яні піддони та інші непотрібні в домогосподарстві речі, яким в кафе надали друге життя», –  розповідає  аспірант Сергій Шмиголь, який стояв біля витоків його заснування.

Більшість заходів розробляють активісти, звісно враховують думку та пропозиції відвідувачів.

«Не завжди зручно заповнювати "вікна" у розкладі постійними кросами з аудиторії до гуртожиткуВажко сказати мало нас чи багато, адже у дружній атмосфері, більше переймаєшся тим, що ось-ось скінчиться чай і доведеться відірватися від веселого кола друзів, для того,щоб заварити новий», ­­ – розповідає студентка Анна Відняк.

Щотижня тут проходять різноманітні цікаві заходи, зокрема турніри з «Мафії», інтелектуальна гра «Філософи» та збори літературного клубу "Нові Напрямки". Пограти в ігри сюди приходить багато різних студентів, тоді як літературний клуб відвідують "постійні резиденти",а цеблизько 15 осіб.

«Тут мені подобається те,що кожен студент може провести час не лише приємно, наприклад, в компанії своїх друзів, ай з користю. Є можливість попрацювати із комп'ютером, та «посерфити» в інтернеті. Крім того в кафе панує просто прекрасна атмосфера. Я намагаюся відвідувати це місце якомога частіше і всім рекомендую сюди завітати»,– розповідає відвідувач, третьокурсник Богдан Кроха.

Розваги тут не лише цікаві, але і корисні. «Green café» має постійний розклад відвідування з понеділка по середу, а в четвер він варіюється. Цього дня щотижня проводяться кіновечори, дискусійний клуб, чи English speaking club, де кожен зможе обговорити різні цікаві для молоді теми, та підтягти англійську мову.

«Ми продовжуємо справу ініціаторів створення кафе і дякуємо, що колисьтри роки томуці люди вирішили щось змінити в нашому університетіЯ потрапив сюди як відвідувач, а вже згодом став активним учасником цього руху»,–  ділиться з нами Едуард Кучеренко,– «Так само минулоріч три дівчини просто приходили сюди і допомагали нам. Сьогодні вони вже готові творити свої проекти і допомагати розвивати «Green café».

 

Галерея зображень