,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Ірина Трегубенко:«Наших студентів прямо з лав університету «вихоплюють» роботодавці»
Середа, 07 вересня 2016 16:55

Ірина Трегубенко:«Наших студентів прямо з лав університету «вихоплюють» роботодавці»

Ірина Трегубенко:«Наших студентів прямо з лав університету «вихоплюють» роботодавці»

Студенти технологічних факультетів отримали пропозицію працевлаштування.

Подія відбулася в кінозалі першого корпусу ЧДТУ 7 вересня 2016 року.

Представники товариство «ТЕКО ТРЕЙД» розповіли студентам  технологічних факультетів про принцип роботи власної компанії. Провідні фахівці фірми, на чолі з їх директором ознайомили хлопців та дівчат з деталями систем GPS – моніторингу.

«Ми зацікавлені в співпраці з студентами. Нині плануємо створення спеціалізованої лабораторії безпосередньо в самому університеті. В ній можна буде ознайомитись з роботою різних систем GPS-моніторингу. Крім того ми запрошуємо студентів на навчально-виробничу практику, в нашу компанію»,- коментує директор «ТЕКО ТРЕЙДу» Сергій Степанченко.

Нині компанія все активніше виходить на зовнішні ринки  та працює над покращенням сервісу. Для цього вони залучають перспективну молодь.

«Тісна співпраця університету з провідними роботодавцями виводить освіту на інший, більш високий сучасний технологічний рівень.», - вважає декан факультету інформаційних технологій та систем Ірина Трегубенко

Студентам пропонють також віддалену роботу, яка дає змогу працювати в вільний час, незалежно від навчання.

«Мене зацікавила можливіть працевлаштування за фахом.», - ділиться враженнями студентка третьогу курсу Марія Кійкова, -«Я обовязково не втрачу такої можливості пройти практику в цій компанії»

 

Співорганізаторами заходу стали декан факультету електронних технологій Артем Гончаров та декан факультету комп'ютеризованих технологій машинобудування і дизайну Микола Підгорний