,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Вітання з Днем знань в.о. ректора ЧДТУ Олега Григора
Вівторок, 30 серпня 2016 08:53

Вітання з Днем знань в.о. ректора ЧДТУ Олега Григора

Вітання з Днем знань в.о. ректора  ЧДТУ Олега Григора

Шановні викладачі та студенти Черкаського державного технологічного  університету!

Сердечно вітаю Вас із початком навчального року та з Днем знань! Нехай новий 2016-2017 навчальний рік принесе багато цікавих зустрічей, відкриттів та перемог на благо університету. Святом знань, просвіти, науки, молодості та надії розпочинається новий навчальний рік.

Особливі слова вітань для першокурсників: сьогодні перед Вами відкриваються двері технологічного університету, відкривається шлях до знань, успіху, творчих перемог та наукових звершень. Від сьогодні Ви – студенти Черкаського державного технологічного університету.  Тож, бажаю Вам у стінах нашого університету досягти своєї мети у житті і стати гідними своїх вчителів, зустріти добрих і надійних друзів та знайти справжнє кохання. Впевнений, що зерна науки, якими будуть засіяні Ваші душі дадуть добрі сходи і забезпечать Вас у майбутньому добрим урожаєм мудрості та натхнення.

З усією теплотою висловлюю слова подяки за щоденну напружену, титанічну працю викладачам та професорам, які не тільки щедро діляться своїми знаннями, а й виховують молоде покоління свідомих громадян в дусі любові до рідного краю, до України. Від них залежить майбутнє українського народу, завтрашній день нашої Вітчизни. Тож бажаю викладачам Університету міцного здоров’я, мудрості й терпіння, творчої наснаги в роботі, щастя й благополуччя.

Сердечно вітаю всю нашу велику університетську родину з «Днем знань» і бажаю всім доброго здоров’я, нових творчих звершень, які прославлять наш університет як в Україні, так і в усьому світі.

В.о. ректора Черкаського державного
технологічного університету
О. Григор