,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Грант на навчання для студентів ЧДТУ від Шауляйського університету
Четвер, 07 липня 2016 23:55

Грант на навчання для студентів ЧДТУ від Шауляйського університету

Грант на навчання для студентів ЧДТУ від Шауляйського університету

Грант на навчання для студентів ЧДТУ від Шауляйського університету у рамках двосторонньої угоди Еразмус+ на 2016-2017 навчальний рік

Шауляйський університет запрошує ЧДТУ, як установу-партнера у проекті від Еразмус+ Мобільна активність, здійснити відбір одного студента ЧДТУ для навчання протягом 1 семестру (5 місяців) у Шауляйському університеті в рамках двосторонньої угоди Еразмус+ між вищевказаними університетами. Шауляйський університет надає грант в рамках проекту Еразмус+ у розмірі 4025 Євро за весь період мобільності. Грант покриває дорожні витрати та витарати на проживання. Оплата за навчання від Еразмус+Мобільна активність відсутня.

Період навчання: 01.02.2017 – 30.06.2017.

Останній термін подачі документів: 14.10.2016.

За більш детальною інформацією звертатись у відділ міжнародних зв’язків ЧДТУ (2 корпус, каб.222, тел. 71-00-83).

Для довідки: Шауляйський університет був створений в 1997 році в результаті об'єднання Педагогічного університету Шауляя і політехнічного факультету Каунаського технологічного університету. У ВУЗІ є свій девіз: "Відкритість. Відповідальність. Креативність. Динамічність. Громади".

Шяуляйскій університет - найбільший в Північній Литві навчальний заклад. Університет складається з 3 факультетів і 2 інститутів, що пропонують навчальні програми на денному та заочному відділеннях за 6 навчальними напрямами:

-         біомедичний;

-         фізичний;

-         гуманітарний;

-         соціальний;

-         технологічні науки;

-          мистецтво.

 В університеті реалізуються не лише навчальні програми в рамках бакалаврату (перший ступінь), магістратури (другий ступінь) і докторантури (третій ступінь), а й безперервне навчання, програми неформальноі додаткової освіти, програми для випускників коледжів, які мають намір навчатися в магістратурі.

Абітурієнтам пропонуються спільні з литовськими та іноземними вищими навчальними закладами навчальні програми, програми з отриманням суміжних спеціальностей і присвоєнням подвійного кваліфікаційного ступеня.

В університеті діє Науковий інститут, в наукових центрах якого проводяться наукові дослідження в сфері гуманітарних, фізичних, біомедичних, технологічних і соціальних наук, працює Центр дистанційного навчання, а також гімназія Шяуляйського університету.

Університет успішно бере участь в міських, національних і міжнародних проектах, здійснює обмін академічним персоналом і студентами, підтримує тісні зв'язки з регіональними і центральними підприємствами, партнерами в підприємницькому секторі.