,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини В ЧДТУ відбувся фінал дебатного турніру серед студентів
Середа, 27 квітня 2016 00:00

В ЧДТУ відбувся фінал дебатного турніру серед студентів

В ЧДТУ відбувся фінал дебатного турніру серед студентів

В межах тижня сталого розвитку 27 квітня 2016 року відбувся фінал дебатного турніру серед студентів в Черкаському державному технологічному університеті.

У фіналі приймали участь команди з різних спеціальностей, зокрема: економіка підприємства, фінанси та кредит, міжнародна економіка, радіотехніка, екологія, бухгалтерський облік, менеджмент, машинобудування, бізнес-адміністрування. Така різноманітність та різноплановість майбутніх професій обумовила багато-аспектність поглядів на проблематику сталого розвитку, що ще раз підтверджує необхідність її поглибленого вивчення студентами всіх напрямів.

В ході дебатів учасники команд проявили не лише вміння відстоювати свою точку зору, знання основ сталого розвитку, креативність та ініціативність, а й показали небайдужість молоді до проблем сьогодення.

Високий рівень підготовки команд-учасників, їх навички та вміння, переконали суддів, що існує багато альтернативних шляхів вирішення проблем сталого розвитку. В запеклій боротьбі перемогу отримала команда «Vision» (факультет економіки та управління, група ЕП-41, спеціальність «економіка підприємства»).

Всі учасники отримали сертифікати та подарунки від Ресурсного центру ЧДТУ.

Переможці отримали право подати заявку на участь в Міжрегіональних дебатах зі сталого розвитку, які відбудуться 16-17 травня в м.Одеса.

Бажаємо успіху представникам ЧДТУ в Міжрегіональних дебатах зі сталого розвитку!