,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини В ЧДТУ відбувся Дебатний турнір
Середа, 13 квітня 2016 12:53

В ЧДТУ відбувся Дебатний турнір

В ЧДТУ відбувся Дебатний турнір

8 квітня 2016 року на базі Черкаського державного технологічного університету відбулась ¼ фіналу обласного дебатного турніру зі сталого розвитку, що ініційований Ресурсним центром зі сталого розвитку та факультетом економіки та управління ЧДТУ в рамках проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».

В заході брали участь учні загальноосвітніх шкіл м. Черкаси та студенти Черкаського комерційного технікуму. Це був останній дебатний «бій» в рамках ¼ фіналу. Протягом тижня подібні турніри відбулись по районам Черкаської області.

Щира вдячність учасникам, які брали участь в ¼ фіналу в м. Черкаси. Це, зокрема, команди: Соколи (Перша міська гімназія), Статус (ЗОШ №3), Брейн та Альфа (ЗОШ №4),  Вікторія (ЗОШ №6), Cosa Nostra і Cosa Nostra-2 (Черкаська гімназія №9), D’Club (ЗОШ №28),  Gelios (Черкаська гімназія № 31), Аш-Два-Во та Ambitious team (Школа № 33), Черкаський комерційний технікум. Особливої подяки заслуговують керівники дебатних команд за якісну підготовку учнів і студентів та керівники навчальних закладів за підтримку турніру!

Учасники продемонстрували високий рівень знань, аргументованість тез, виваженість думок, культуру публічних виступів! Виступи були переконливими та змістовними, а емоції, що наповнювали турнір, незабутніми!

Вкотре був підтверджений девіз мережі ВНЗ-партнерів проекту ЄС/ПРООН «Разом дієвіше» та власне аргументи «ЗА» теми «Майбутнє країни виключно в наших руках!»

 

 

Галерея зображень