,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини НАУКОВІ ДОСЯГНЕННЯ СТУДЕНТІВ-ЕКОЛОГІВ ЧДТУ
Вівторок, 22 березня 2016 09:41

НАУКОВІ ДОСЯГНЕННЯ СТУДЕНТІВ-ЕКОЛОГІВ ЧДТУ

НАУКОВІ ДОСЯГНЕННЯ СТУДЕНТІВ-ЕКОЛОГІВ ЧДТУ

    Протягом 16-18 березня 2016 р. на базі кафедри прикладної екології та природокористування Полтавського національного технічного університету ім. Ю. Кондратюка проходив завершальний етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за галуззю науки «Екологія та екологічна безпека». До конкурсу було прийнято понад 90 наукових робіт з усіх регіонів України.

В конкурсі також прийняли участь студенти Черкаського державного технологічного університету – екологи Бур’ян Роман та Степанченко Любов (гр. ЕК-24), які достойно представили наш університет. Зокрема, Бур’ян Роман посів третє місце за свою роботу з газорозрядної візуалізації (керівник – завідувач кафедри загальної екології, психології та педагогіки, к.б.н. Чемерис І.А.), а Степанченко Люба отримала сертифікат участі в конкурсі (керівник – к.б.н., Загоруйко Н.В.).

Головним досягненням цієї поїздки для студентів було спілкування із студентами інших навчальних закладів, обмін думками та формування досвіду публічних захистів своїх наукових досягнень на всеукраїнському рівні. Щиро вітаємо наших студентів та бажаємо їм натхнення у подальшій роботі та навчанні.

Галерея зображень