,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Кафедра хімії та хімічної технології неорганічних речовин ЧДТУ бере участь в міжнародних проектах
П'ятниця, 18 березня 2016 15:54

Кафедра хімії та хімічної технології неорганічних речовин ЧДТУ бере участь в міжнародних проектах

Кафедра хімії та хімічної технології неорганічних речовин ЧДТУ бере участь в міжнародних проектах

Одним з таких є проект «Водна гармонія в інноваційному напрямі», що діє в рамках програми «Євразія CPEALA-2015/10036».

З 3 по 6 березня 2016 р. в Українському державному хіміко-технологічному університеті, в місті Дніпропетровськ, відбулася перша робоча зустріч учасників проекту, де були присутні і учасники від Черкаського державного технологічного університету: д.т.н., професор Столяренко Г. С., к.х.н., доцент Солодовнік Т. В., к.т.н. доцент Громико А. В.

На зустрічі було обговорено програму проекту, завдання, які необхідно вирішити за найближчі 4 роки, розподілено обов’язки між учасниками та поставлено задачі, які необхідно виконати до наступної зустрічі, яка пройде в м. Осло, Норвегія.

 

Партнерами Проекту є Норвезький університет природничих наук, Український державний хіміко-технологічний університет, Черкаський державний технологічний університет, НТУУ «Київський політехнічний інститут», Білоруський державний технологічний університет, Технологічний університет Молдови, Південно-Казахстанський державний університет, Таджикський технічний університет, Киргизький національний університет, Гірничо-металургійний інститут Таджикістану.

Однією з основних цілей проекту є зміцнення та покращення партнерських зв’язків між нашим університетом і дев’ятьма університетами  семи країн-партнерів через академічне співробітництво, обмін досвідом між викладачами університетів, теоретичне та практичне навчання студентів в Норвегії.