,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Разом – ми сила! ФЕУ допомагає захисникам України
П'ятниця, 11 грудня 2015 13:54

Разом – ми сила! ФЕУ допомагає захисникам України

Разом – ми сила! ФЕУ допомагає захисникам України

До Черкаського державного технологічного університету наприкінці листопада звернулися волонтери, які займаються допомогою воїнам АТО та дітям, які залишились у  «сірій зоні» між воєнною та мирною територією. Факультет економіки та управління миттєво розповсюдив інформацію між студентами, викладачами та співробітниками свого факультету. Першими виявила ініціативу молодь ЧДТУ, яка об'єднала зусилля двох груп факультету, а саме – БОСК-127 та БО-124.

Дізнавшись про ініціативу студентства, викладачі кафедри бухгалтерського обліку, аналізу та аудиту також долучились до допомоги. Всі бажаючі на чолі із завідувачем кафедри доцентом Гавриленко Валентиною Олександрівною активно підтримали цю акцію. Спільними зусиллями було зібрано біля тисячі гривень, на які придбано необхідні речі для воїнів та дітей в зоні АТО, які потребують нагальної допомоги.

Керівництво ЧДТУ хотіло би відмітити усіх, хто долучився до волонтерства, особливо викладачів кафедри бухгалтерського обліку, аналізу та аудиту, без яких ця акція не була би реалізована.

Підтримуючи один одного єдиний народ України здатний подолати будь-які негаразди та виклики часу. Навіть маленький внесок від кожного учасника – це реальне вкладання частиночки свого серця у захист та розвиток нашого майбуття.

 

 

Галерея зображень