,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини На ФЕУ провели лекцію до Дня Збройних сил України
Субота, 05 грудня 2015 14:46

На ФЕУ провели лекцію до Дня Збройних сил України

На ФЕУ провели лекцію до Дня Збройних сил України

«День Збройних Сил України - це мужності й геройства свято.

І ми вклоняємося тим, хто літ тому назад багато

І тим, хто нині з автоматом нам спокій

береже і захищає…»

3 грудня 2015р. Студентська рада факультету економіки та управління Черкаського державного технологічного університету провела для своїх студентів лекцію на тему «День Збройних Сил України».

Довгим і тернистим шляхом йшла Україна до дня своєї самостійності. Багато випробувань та негараздів випало на долю українців у боротьбі за свободу та незалежність.

Сучасна Україна - незалежна держава, і саме українські Збройні Сили покликані охороняти незалежність рідної землі.

Пізнавальним для студентства був перегляд ряду інформаційних відеороликів про ситуацію в країні та стан сучасної армії. Після перегляду присутні обговорили особливості воєнного протистояння на сході України, наводили приклади героїчних вчинків наших бійців. Також згадали загиблих в АТО студентів університету Євгена Присяжного та Сергія Амброса.

Молодь розуміє, що нинішнє покоління повинне віддавати шану героям, завдяки яким вільно майорить синьо-жовтий прапор свободи і пам’ятати кожного, хто захищав і захищає такий бажаний, але хиткий мир в нашій державі

Тож студенти факультету економіки та управління взяли собі за традицію кожного року урочисто відзначати День збройних сил України тематичними зустрічами, вшановуючи наших героїв.