,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студенти факультету харчових технологій та сфери обслуговування ЧДТУ взяли участь в «Першому Міжнародному кулінарному фестивалі «BestCookFEST» - 2015»
Понеділок, 16 листопада 2015 12:07

Студенти факультету харчових технологій та сфери обслуговування ЧДТУ взяли участь в «Першому Міжнародному кулінарному фестивалі «BestCookFEST» - 2015»

Студенти факультету харчових технологій та сфери обслуговування ЧДТУ взяли участь в «Першому Міжнародному кулінарному фестивалі «BestCookFEST» - 2015»

6 листопада 2015 року студенти напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа» кафедри туризму та готельно-ресторанної справи факультету харчових технологій та сфери обслуговування взяли участь в «Першому Міжнародному кулінарному фестивалі «BestCookFEST» - 2015» в рамках Міжнародного експофоруму ресторанно-готельного бізнесу та клінингу FoReCH.

Фестиваль проводився з нагоди започаткування діяльності громадської спілки «Український кулінарний союз» і святкування 20 жовтня Міжнародного дня кухаря і кулінара. Під час проведення фестивалю студенти мали унікальну можливість проявити свій високий рівень кулінарної майстерності, збагатити свій професійний досвід, дізнатися про ноу-хау кулінарного мистецтва в Україні та світі. Слід відмітити, що в Україні вперше відбулось проведення кулінарного фестивалю на такому високому рівні професіоналізму суддівського корпусу.

Наша команда "Ресторатори ЧДТУ" взяли участь в номінації "Чорна скринька", де наявність та кількість продуктів були невідомі. Учасники конкурсу студенти 5 курсу  Побітков Антон Олександрович – група МТ-56, Власенко Іван Миколайович – група СТ-15 та іх капітан, шеф-кухар ресторану "Прованс" готелю "Оптіма" міста Черкаси Савченко Дмитро Вікторович швидко зорієнтувались, склавши цікаве меню з трьох страв та отримали схвальну оцінку міжнародного журі  з 27 країн світу.