,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Родина лінгвістичного факультету ЧДТУ провела фонетичний звіт
Четвер, 08 жовтня 2015 14:53

Родина лінгвістичного факультету ЧДТУ провела фонетичний звіт

Родина лінгвістичного факультету ЧДТУ провела фонетичний звіт

Вже стало доброю традицією на лінгвістичному факультеті Черкаського державного технологічного університету щорічно на початку жовтня проводити Фонетичний звіт студентів І курсу. На цьому заході першокурсники мають змогу продемонструвати свої знання мов, які здобули за перший місяць навчання в університеті і проявити творчі здібності. Цей рік не став виключенням.

02 жовтня на сцену актової зали ЧДТУ проявити свої вміння та творчі здібності піднялися студенти спеціальності «Прикладна лінгвістика» та «Переклад».

Цього року Фонетичний звіт розпочався зі слів завідувача кафедри романо-германської філології та перекладу, доцента Кучер З.І., яка натхненно побажала першокурсникам успіху і наполегливої праці.

Завідувач кафедри прикладної лінгвістики, професор Лімборський І.В., привітав сьогоднішніх студентів з першим ґрунтовним досягненням в їхньому житті – вступом на факультет прикладної лінгвістики.

Під час Фонетичного звіту студенти демонстрували свої граматичні і лексичні вміння в діалогах і комічних сценках різними мовами, таким чином практикуючи здобуті за місяць навчання в університеті навички.

З вражаючою чутливістю виконали англомовну пісню студентки І курсу групи ПЛ-51 Теленицька А. та Волчо А.

За креативною традицією лінгвістичного факультету студенти саме останнього року навчання, магістри і спеціалісти, вручили першокурсникам символічний атрибут посвяти вчорашніх абітурієнтів в студентське життя – паперових вилуплених курчат, таким чином символічно продемонстрували поповнення до родини лінгвістичного факультету.