,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Вітаю всіх творчих людей зі святом винахідника та раціоналізатора
П'ятниця, 18 вересня 2015 08:26

Вітаю всіх творчих людей зі святом винахідника та раціоналізатора

Вітаю всіх творчих людей зі святом винахідника та раціоналізатора

            Шановні колеги: учені, конструктора, представники технічної інтелігенції, автори новітніх розробок прийміть найщиріші вітання із Днем винахідника і раціоналізатора.

Україна завжди була і залишається країною з високим інтелектуальним та освітнім рівнем. Високотехнологічні новації України відомі далеко за її межами, і переконаний, що на її теренах вже народилися нові патони, сікорські, амосови, корольови та антонови, які виведуть нашу державу на технологічний рівень провідних країн світу.

Вітчизняні інтелектуали – це наше головне надбання. Разом з вами ми спроможні зробити інтелектуальний прорив і вивести Україну в світові лідери.Якби  ще наші раціоналізатори та винахідники мали б такі стартові умови, як їх колеги в інших країнах, Україна давно вже була б найбільш розвиненою країною у світі!

 Українські винахідники й раціоналізатори і надалі з честю виконуватимуть свою місію, робитимуть значний внесок у зміцнення позицій України серед розвинутих держав Європи і світу.

Зичу Вcім творчого натхнення, оптимізму, впевненості у власних силах, незгасного бажання плідно працювати заради майбутнього України!

 З повагою,

голова  cпілки винахідників та раціоналізаторів Черкащини

   Г.С.Столяренко