,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Cвяткування Міжнародного дня туризму
Понеділок, 14 вересня 2015 08:51

Cвяткування Міжнародного дня туризму

Cвяткування Міжнародного дня туризму

11 вересня 2015 року з нагоди святкування Міжнародного дня туризму факультетом харчових технологій та сфери обслуговування Черкаського державного технологічного університету було організовано туристичний похід за участю студентів І-V курсів напрямів підготовки «Туризм», «Готельно-ресторанна справа» та «Технології бродильних виробництв».

Упродовж цікавої й насиченої мандрівки студенти мали нагоду не тільки насолоджуватися краєвидами і повітрям соснового лісу, а й взяти участь у чотирьох конкурсах: презентувати свою команду, проявити себе у спортивних змаганнях, провести конкурс з приготування та презентації українського кулешу з дегустацією та представити свою команду з номерами художньої самодіяльності.

На святі були присутні в.о. ректора ЧДТУ Сергій Анатолійович Назаренко, проректор з гуманітарно-виховних питань Валентин Миколайович Лазуренко, які стали учасниками суддівської комісії та продегустували український куліш, що приготували команди.

Студенти брали активну участь у конкурсах, намагаючись представити себе якнайкраще та здобути перемогу. Найактивнішими за результатами набраних балів стали студенти ІІІ курсу, група Т-34 напряму підготовки «Туризм». Приємно відзначити студентів напряму підготовки «Технології бродильних виробництв», які креативно представили подачу українського кулешу та влучно приготували девіз команди, який пролунав вперше і об’єднав усі напрями підготовки факультету в одну велику сім′ю. Приємно вразили своєю творчістю та приготуванням українських страв студенти І курсу, група ГРС-56 напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа». У цьому році до ФХТСО вступило багато талановитих студентів і в цьому була можливість переконатися при виконанні ними художніх номерів. Свої таланти вони зможуть ще раз продемонструвати у фестивалі – «Дебют першокурсника - 2015», який пройде в університеті наприкінці вересня.

Команда V курсу, напряму підготовки «Туризмознавство», завдяки креативності та досвідченості, неодноразовій участі та перемозі у різних конкурсах та фестивалях впевнено лідирувала у цьому змаганні.

Студенти факультету мали можливість познайомитись з І курсом та прийняти їх у свою велику родину. За сприяння та організацію студенти подякували викладачам факультету та своєму керівнику – в.о. декана ФХТСО Ларисі Михайлівні Чепурді

Переможці конкурсів й учасники туристичного походу отримали призи. Та головною нагородою для всіх став гарний настрій і доброзичлива атмосфера спілкування.