,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Оголошено набір на сесію Школи європейських студій
Понеділок, 07 вересня 2015 16:21

Оголошено набір на сесію Школи європейських студій

Оголошено набір на сесію Школи європейських студій

Представництво Європейського Союзу в Україні у співпраці з Українським освітнім центром реформ оголошують про набір учасників на тринадцяту сесію Школи європейських студій в Україні (EU Study Days in Ukraine).

Тринадцята сесія відбуватиметься у період з 30 вересня до 4 жовтня 2015 року в Острозі та буде зорієнтована на учасників із західних регіонів України.

Школа дасть можливість українським студентам та випускникам ВНЗ більше дізнатися про Європейський Союз, вивчити основні питання відносин між Україною та Європейським Союзом в ключових сферах, отримати можливість спілкування з представниками інституцій Євросоюзу тощо.

У сесії можуть взяти участь студенти останніх курсів та випускники українських ВНЗ із Волинської, Рівненської, Львівської, Тернопільської, Хмельницької, Закарпатської, Івано-Франківської та Чернівецької областей.

Пріоритет буде надаватися студентам та випускникам, які здобули або здобувають освіту за такими спеціальностями: міжнародні відносини, європейські студії, право, політологія, економіка, фінанси, бізнес, соціологія, журналістика, історія, культурологія, філософія, філологія.

Для подання заявки на участь в EU Study Days необхідно заповнити онлайн-анкету.Кінцева дата подання заявок – 15 вересня 2015 року.

Для участі у сесії буде відібрано 40 осіб з цільових областей. Відбір учасників відбуватиметься на основі поданої заявки та за такими критеріями: а) освітній рівень студента чи випускника, б) представлення якнайбільшої кількості регіонів, в) володіння англійською мовою.

Участь у Школі є безкоштовною для відібраних студентів. Організатори оплачують проїзд, проживання та харчування учасників з інших міст. Робочими мовами Школи є українська та англійська.

У 2015/16 навчальному році також будуть проведені ще три сесії Школи для центральних, східних та південних регіонів України.

 

Більше інформації про Школу ви знайдете на сайті www.eustudydays.com.