,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини В ЧДТУ відбулися урочисті збори з нагоди початку нового навчального року
Вівторок, 01 вересня 2015 16:15

В ЧДТУ відбулися урочисті збори з нагоди початку нового навчального року

В ЧДТУ відбулися урочисті збори з нагоди початку нового навчального року

31 серпня 2015 року відбулися Урочисті збори професорсько-викладацького складу та студенства Черкаського державного технологічного університету з нагоди початку нового 2015-2016 навчального року.

Відкриваючи урочисті збори в. о. ректора С.А. Назаренко привітав учасників зібрання з початком нового навчального 2015-2016 року і запропонував Хвилиною мовчання вшанувати пам'ять загиблих в зоні АТО та тих працівників ЧДТУ, які відійшли у вічність у минулому навчальному році.

В своєму виступі  в. о. ректора наголосив що, основне завдання університету – якісна освіта, підняття престижу технологічного університету та вихід на новий рівень розвитку. Збереження матеріальної бази та її поновлення для наукової праці, дасть крок вперед для розробки нових науково-дослідних тем державного спрямування. С.А. Назаренко повідомив про поступову зміну структури університету, спрямовану на оптимізацію роботи всіх ланок закладу.

Використання новітніх технологій у навчанні, створення електронного читального залу, допомога студентству в усіх їх починаннях – це робота уже сьогодення.  За відомим висловом,  що Європа розпочинається з кожного з нас, для нас також і університет розпочинається з кожного з нас, – наприкінці свого виступу наголосив в.о. ректора С.А. Назаренко.

З нагоди Дня Знань керівник вишу вручив представникам професорсько-викладацького складу та співробітникам ЧДТУ Почесні грамоти: Черкаської обласної ради, Управління у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА, ЧДТУ.

За підтримки ректорату та профспілкового комітету з нагоди початку нового навчального року привітати колектив ЧДТУ завітав Черкаський обласний академічний музично-драматичний театр ім. Т.Г. Шевченка. З привітання колективу університету з нагоди Дня Знань артисти відкрили свій творчий сезон 2015-2016  року на сцені саме актового залу ЧДТУ.