,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ отримав бланки документів про вищу освіту
Вівторок, 30 червня 2015 20:11

ЧДТУ отримав бланки документів про вищу освіту

ЧДТУ отримав бланки документів про вищу освіту

Черкаський державний технологічний університет отримав необхідну кількість бланків документів про вищу освіту державного зразка та додатків до них. За рішенням Вченої ради університету вручення дипломів відбудеться в період з 6 по 12 липня 2015 року.

Як зазначив в.о. ректора ЧДТУ Сергій Назаренко університетом виконана вся підготовча робота відповідно до Наказу МОНу від 06.03.2015 № 249 «Про затвердження Порядку надання доступу фізичним та юридичним особам до Реєстру документів про вищу освіту та Порядку замовлення на створення інформації, що відтворюється в документах про вищу освіту, та обліку документів про вищу освіту в Єдиній державній електронній базі з питань освіти». До Єдиної державної електронної бази з питань освіти (ЄДЕБО) внесено всі необхідні статутні та поточні документи, створено замовлення для отримання серійних номерів документів.

Цьогоріч вся робота по видачі документів про вищу освіту здійснювалася за постановою Кабінету Міністрів України «Про документи про вищу освіту державного зразка», у якій відповідно до Закону України «Про вищу освіту» затверджено перелік інформації, що повинна бути в документах і встановлена гранична вартість виготовлення документу про вищу освіту державного зразка в розмірі двох неоподаткованих мінімумів доходів громадян - 34 гривні ( в 2014 році ця сума складала 79 гривен).

В даний час очікується надходження від Державного підприємства «Інфоресурс» інформації щодо серійних номерів документів про вищу освіту.

Галерея зображень