,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Запрошуємо на навчання до ЧДТУ!
Четвер, 25 червня 2015 11:05

Запрошуємо на навчання до ЧДТУ!

Запрошуємо на навчання до ЧДТУ!

Людмила Наумова: На факультеті електронних технологій отримують ґрунтовні знання

Студентка ІІІ курсу факультету електронних технологій групи ТК-24 Людмила Наумова жваво йде по життю. Людмила навчається за спеціальністю «Телекомунікації» і є головою студентської ради факультету. Її позитив надихає оточуючих і заряджає хорошою енергетикою.

- Людмила, чому ти обрала таку спеціальність?

- Коли закінчувала школу, кожен день наближав мене до найважливішого рішення мого життя – вибору професії. Одного вечора ми з татом говорили про майбутнє нашої країни і дійшли до спільної думки, що майбутнє за комунікаціями. Оскільки телекомунікація – технічна спеціальність, я чітко усвідомила, що задля здобуття ґрунтовних знань я маю обрати технічний виш. Так і зробила, вступивши до ЧДТУ. Багато знайомих і друзів, до речі, теж оборали цей ВНЗ.

Чи задоволена вибором спеціальності?

-  Так, цілком. Комунікації – це постійний рух вперед і мені це імпонує. Щодня дізнаємося щось нове і не зупинятись на досягнутому. Для навчання у нас є все необхідне.

Що найбільше подобається у студентському житті?

-  Звичайно, студентське життя неймовірно активне. Ми постійно організовуємо заходи, квести і тематичні вечори. Кожен з нас вже побував в ролі організатора і для мене це неймовірний досвід. А яка дружня атмосфера! Стількох нових друзів я знайшла тут. Я сумуватиму за цим після закінчення вишу.

Що б ти порадила абітурієнтам?

-  Покладатися на власні судження і не читати різний бруд в Інтернеті. Варто зважувати, настільки перевіреною є інформація і звідки вона надходить. На разі в університеті отримують ґрунтовні знання, наших спеціалістів цінують роботодавці. Раджу кожному гарно подумати над вибором спеціальності, щоб займатися тим, що дійсно до душі. Це запорука успіху.