,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Запрошуємо на навчання до ЧДТУ !
Вівторок, 23 червня 2015 16:26

Запрошуємо на навчання до ЧДТУ !

Запрошуємо на навчання до ЧДТУ !

Євгенія Шандрук: ЧДТУ – університет із найкращими можливостями в сфері ІТ-технологій.

Студентка І курсу і голова студентської ради факультету інформаційних технологій і систем Черкаського державного технологічного університету Євгенія Шандрук – активна молода дівчина, яка чітко ставить перед собою цілі і впевнено йде до їхньої реалізації. Ще торік дівчина сама була абітурієнткою, тож хвилювання цьогорічних вступників їй цілком зрозумілі.

-   Євгеніє, ти навчаєшся вже рік в нашому університеті і досить добре себе зарекомендувала. Скажи, чому вирішила вступити саме до ЧДТУ?

-   Я народилася у Черкасах, дуже люблю рідне місто, тому не хотілося залишати його. Хоч і розглядала можливості вступу до київського університету, та все ж вирішила залишитися тут. Опрацювавши інформацію і перечитавши різні статті, я зрозуміла, що з часом Черкаси стануть осередком ІТ-технологій в Україні завдяки вигідному територіальному розташуванню. Коли відмовилася від ідеї переїзду в інше місто, переді мною став вибір між двома вишами – ЧДТУ чи ЧНУ. Обрала перший, оскільки це університет із найкращими можливостями в сфері ІТ-технологій.

-   Чи задоволена своїм вибором?

-   Так. Наш університет співпрацює з багатьма компаніями і цьогоріч я вже проходила практику в компанії TAG.Також наші студенти брали участь в проекті GeekHub, що дало великий досвід і стало матеріалом для написання курсових.

-   Що найбільше подобається в навчанні?

-   Напевно, хороше ставлення до студентів. Викладачі подають матеріал чітко і зрозуміло. Також мені дуже подобається дистанційна програма на нашому факультеті – на сайті факультету є журнали з оцінками, відвідуванням і балами з успішністю. Таким чином, я чітко відслідковую свою успішність. Ми також відправляємо лабораторні роботи і скачуємо всі лекції, які нам начитують. Факультет повністю модернізований.

-   Це означає, що ти задоволена своїм вибором?

-   Я повністю задоволена своїм рішенням і впевнена у ньому. З ЧДТУ я впевнено крокую вперед до успіху.