,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини В ЧДТУ презентували конкурс інноваційних проектів «Genesis»
Четвер, 23 квітня 2015 17:22

В ЧДТУ презентували конкурс інноваційних проектів «Genesis»

В ЧДТУ презентували конкурс інноваційних проектів «Genesis»

22 квітня студенти Черкаського державного технологічного університету зустрілися з фахівцями комунального підприємства «Агентство розвитку Черкащини Черкаської обласної ради». Поважні гості презентували  конкурс інноваційних проектів «Genesis».

Виконувач обов’язків директора Агентства розвитку Черкащини Анатолій Хмільківськийдетально розповів про мету конкурсу, його кінцеві задачі.

- Ми шукаємо студентів із нестандартним мисленням, із креативними ідеями, які будуть цікавими для потенційного інвестора, – наголосив він.-Метою конкурсу є забезпечення розвитку державної системи інновацій та трансферу технологій, визначення найбільш конкурентоспроможних інноваційних проектів і стимулювання їх впровадження у виробництво.

 Відбувся зацікавлений діалог наших студентів і Анатолія Хмільківського  про участь в інноваційному конкурсі соціальних проектів, про шляхи впровадження інновацій.

За словами Анатолія Васильовича, участь у конкурсі дає студентам реальну можливість працевлаштуватись за рахунок неординарної ідеї, оскільки автори кращих інноваційних проектів матимуть змогу їх втілити в життя спільно з Агентством.

Залучення студентів до інноваційної діяльності сприятиме їх професійному самовдосконаленню та формуванню нового бачення розвитку нашого регіону.