,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини На практиці у Польщі студенти ЧДТУ керували роботом-маніпулятором та друкували на 3D принтері
Четвер, 26 березня 2015 13:00

На практиці у Польщі студенти ЧДТУ керували роботом-маніпулятором та друкували на 3D принтері

На практиці у Польщі студенти ЧДТУ керували роботом-маніпулятором та друкували на 3D принтері

У період з 23 лютого по 4 березня студенти факультету комп'ютеризованих технологій машинобудування і дизайну ЧДТУ проходили практику у Ченстоховській політехніці, що у Польщі. Під час практики студенти відвідували лекційні і практичні заняття як окремо, так із польськими студентами, а викладачі обмінювалися досвідом.

Найбільший інтерес у наших студентів викликали великі сучасні лабораторії польського вишу. Зокрема захоплення викликала лабораторія автомобілів (самоходів). На практичному занятті наші спудеї досліджували характеристики нової запатентованої моделі двигуна.

Не обійшли своєю увагою студенти і лабораторію зварювання. На практичному занятті черкащани змогли самостійно попрацювати роботом-маніпулятором. А в лабораторіях енергетики  вони дослідили двопомпову установку. На одному з практичних занять студенти також дістали нагоду спробувати 3D принтер у роботі.

У вільний від занять час та у вихідні дні нашістуденти долучилися і до вивчення культурних та історичних пам’яток сусідньої держави. Зокрема відвідали католицький монастир Ясна Гора, замок Ольштен, концтабір Освенціум.

З новими знаннями та досвідом студентиЧеркаського технологічного повернулися до навчання у стінах рідного вишу.