,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Лінгвістичний факультет ЧДТУ презентували абітурієнтам
Понеділок, 16 березня 2015 17:20

Лінгвістичний факультет ЧДТУ презентували абітурієнтам

Лінгвістичний факультет ЧДТУ презентували абітурієнтам

Щомісяця у Черкаському державному технологічному університеті відкривають двері перед абітурієнтам. Минулої суботи, 14 березня майбутнім студентам презентували лінгвістичний факультет.

Наразі факультет готує висококваліфікованих, професійних, конкурентоспроможних бакалаврів, спеціалістів, магістрів з прикладної лінгвістики та перекладу. Упродовж навчання майбутні фахівці опановують три іноземні мови (англійську, німецьку і французьку), вивчають сучасні інформаційні технології. Випускники факультету працюють перекладачами, референтами, менеджерами престижних фірм, державних і приватних установ в Україні і за кордоном.

До майбутніх студентів зі вступним словом звернулася ректор Черкаського державного технологічного університету, професор Тамара Качала:

– Кожний наш студент – це індивідуальність, а вища освіта у ЧДТУ – це квиток у майбутнє. Ми будемо раді вітати кращих вступників, які прагнуть побудувати успішну кар’єруне лише в Україні, але й за кордоном.У нас ви поринете у науково-освітній і культурно-виховний процес через інформаційно насичене інтелектуальне й духовне середовище відповідно до запитів і уподобань молодих людей, які прагнуть стати відмінними спеціалістами.

Абітурієнтам з гордістю представили наукові та навчальні здобутки, таланти та досягнення студентів лінгвістичного факультету. Важливішим питанням, яке цікавить кожного абітурієнта, – правила цьогорічного прийому до вищого навчального закладу. Ознайомив майбутніх спудеїв з особливостями Вступної кампанії 2015 року відповідальний секретар приймальної комісії вишу Сергій Мильніченко.

Наступна зустріч з абітурієнтами у ЧДТУ відбудеться 4 квітня 2015 року.

Галерея зображень