,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини В Черкаському державному технологічному університеті створили сайт для ефективної роботи та координації діяльності Черкаської обласної ради ректорів, директорів ВНЗ I-IV рівнів акредитації
Четвер, 04 грудня 2014 22:46

В Черкаському державному технологічному університеті створили сайт для ефективної роботи та координації діяльності Черкаської обласної ради ректорів, директорів ВНЗ I-IV рівнів акредитації

В Черкаському державному технологічному університеті розробили сайт для ефективної роботи та координації діяльності роботи Черкаської обласної ради ректорів, директорів ВНЗ I-IV рівнів акредитації.

19 листопада 2014 р. на засіданні Ради ректорів з такою ідеєю виступила ректор Черкаського державного технологічного університету, професор Тамара Качала.Вона вважає, що особливо сьогодні, коли проходить реформування вищої освіти України та здійснюється впровадження нового закону України «Про вищу освіту» у цій справі між навчальними закладами повинна бути постійна співпраця. Для цього ректор ЧДТУ і запропонувала колегам об’єднати зусилля  для обміну думками та створити освітній сайт.

На сьогодні проект сайту розісланий для погодження із всіма членами  Черкаської обласної ради ректорів, директорів ВНЗ I-IV рівнів акредитації.