,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Увага конкурсний відбір
Вівторок, 14 жовтня 2014 11:30

Увага конкурсний відбір

Увага конкурсний відбір

Конкурсний відбір

В рамках Міжнародного проекту "Нова модель третього циклу вищої інженерної освіти у відповідності до рекомендацій Болонського процесу у Білорусі, Росії, Україні" (543724-TEMPUS-1-2013-1-LT-TEMPUS-JPCR), участь в якому протягом 2014 – 2016 років бере Черкаський державний технологічний університет, проводиться конкурсний відбір для участі у тренінгах для викладачів та наукових керівників, а також для участі аспірантів та викладачів у міжнародних літніх докторальних школах у 2015 роців університетах ЄС.

Проект фінансується за підтримки Європейської Комісії, як Міжрегіональна програма Європейського сусідства та партнерства

Коротка назва проекту:   «NETCENG»

Web-site проекту: http://www.netceng.eu/

Мета та завдання проекту:

 Введення в цільових університетах (таких, як Черкаський державний технологічний університет) пілотних програм з докторантури в інженерії відповідно до Болонського процесу та відповідно до десяти принципів Зальцбургського і Бухарестського форумів.

Координатор проекту в ЧДТУ:

д.т.н., проф. Шарапов Валерій Михайлович

завідувач кафедри комп'ютеризованих та інформаційних технологій у приладобудуванні

Контакти:  тел.: +38(0472) 73-02-11

e-адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Строки відбору: попередній відбір – жовтень 2014 року, остаточне формування групи – квітень 2015 року. Кількість учасників у тренінгах та літніх школах обмежена.

Для участі у конкурсному відборі необхідно подати заявку відповідальному виконавцю проекту в ЧДТУ Бондаренко Юлії Юріївні на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

З іншою інформацією про проект можна ознайомитись на сайті проекту http://www.netceng.eu/,а такожна сайті ЧДТУ http://chdtu.edu.ua/ в розділі Міжнародна діяльність. Новини, оголошення, конференції: http://chdtu.edu.ua/md/newsза 14 травня 2014 року.