,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ВІЧНА СЛАВА ГЕРОЯМ: у Черкасах попрощалися із захисником України – випускником ЧДТУ Олегом Залозецьким
Вівторок, 25 червня 2024 11:53

ВІЧНА СЛАВА ГЕРОЯМ: у Черкасах попрощалися із захисником України – випускником ЧДТУ Олегом Залозецьким

ВІЧНА СЛАВА ГЕРОЯМ: у Черкасах попрощалися із захисником України – випускником ЧДТУ Олегом Залозецьким

25 червня 2024 року Черкаси попрощалися із захисником України, випускником Черкаського державного технологічного університету Олегом Залозецьким.

Олег Валерійович народився у місті Білгород-Дністровський Одеської області. Навчався в Золотоніській середній школі № 2, а після школи вступив до Черкаського інженерно-технологічний інституту, нині Черкаський державний технологічний університет. У 2000 році закінчив факультет економіки та управління за спеціальністю «Економіка підприємства». Пізніше здобув другу вищу юридичну освіту в Черкаському інституті управління. 

Протягом життя Олег Залозецький займався підприємницькою діяльністю в сфері забезпечення теплом шкіл, дитячих садочків, лікарень та інших соціальних установ.

На початку повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини в лавах тероборони, потім був зарахований до особового складу військової частини. Військову службу проходив на посаді водія стрілецького відділення.

Донедавна Олег Залозецький вважався безвісти зниклим за особливих обставин під час захисту Вітчизни на Донеччині. Ідентифікований за результатами ДНК тесту.

Олегу Валерійовичу назавжди 44 роки…

Доземний уклін, вічна слава і пам'ять Герою! 

Щирі співчуття рідним та близьким мужнього воїна.