ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студентка ЧДТУ Марія Ткаченко виборола бронзову нагороду на Кубку України зі спортивної гімнастики
Вівторок, 25 червня 2024 10:56

Студентка ЧДТУ Марія Ткаченко виборола бронзову нагороду на Кубку України зі спортивної гімнастики

Студентка ЧДТУ Марія Ткаченко виборола бронзову нагороду на Кубку України зі спортивної гімнастики

20-23 червня 2024 року першокурсниця факультету інформаційних технологій і систем (групи DS-2310) Черкаського державного технологічного університету Марія Ткаченко виборола бронзу на Кубку України зі спортивної гімнастики, який проходив у Кропивницькому.

Змагання зібрали найкращих гімнасток з усієї України. Черкаську область представляли чотири спортсменки, серед яких і студентка ЧДТУ, майстер спорту зі спортивної гімнастики Марія Ткаченко.

За підсумками спортивної боротьби жіноча команда Черкаської області, змагаючись у вільних вправах, опорному стрибку, на різновисоких брусах та колоді, виборола ІІІ місце у командній першості.

Варто зазначити, що Марія успішно поєднує заняття спортом із навчанням в університеті та активною громадською діяльністю, вона є старостою академічної групи й бере активну участь у роботі органів студентського самоврядування факультету.

Черкаський державний технологічний університет вітає Марію Ткаченко зі спортивним досягненням і зичить підкорення нових спортих та наукових вершин!