,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У середмісті Канева ЧДТУ презентував свій ЗВО у межах регіонального проєкту «Вчись, працюй, живи на Черкащині»
Четвер, 23 травня 2024 11:27

У середмісті Канева ЧДТУ презентував свій ЗВО у межах регіонального проєкту «Вчись, працюй, живи на Черкащині»

У середмісті Канева ЧДТУ презентував свій ЗВО у межах регіонального проєкту «Вчись, працюй, живи на Черкащині»

22 травня 2024 року колектив Черкаського державного технологічного університету влаштував День ЧДТУ під гаслом «Вчись, працюй, живи на Черкащині!» для учнівської молоді Канівської громади на Ярмарковій площі Канева. 

Ми щиро вітаємо Черкаський державний технологічний університет на нашій Канівській землі. Багато випускників цього вишу обіймають у нашому місті керівні посади, і я пишаюся багаторічною співпрацею з ЧДТУ, у якому я свого часу мала нагоду працювати. Пишаємося, що ЧДТУ дає якісні знання, і ми маємо покоління висококваліфікованих спеціалістів. Тому ми цінуємо можливість для випускників  нашої громади поспілкуватися з викладачами, ознайомитися з розмаїттям спеціальностей, аби остаточно визначитися з майбутньою професією, – наголосила у вітальному слові заступниця Канівського міського голови з гуманітарних питань Тетяна Жівотова.

Єдиний технологічний заклад вищої освіти регіону представив молоді широкий спектр спеціальностей університету, продемонстрував винаходи, розробки та інші наукові досягнення, поінформував про можливості та перспективи працевлаштування задля успішного майбутнього у нашій країні.

Безумовно вища освіта гарантує людині перспективи, тому ми усіх запрошуємо до нашого університету. Ми також розуміємо, що діти не тільки навчаються, а й створюють своє майбутнє життя, і Черкаський державний технологічний університет має всі необхідні інструменти для успішної кар’єри та щасливого майбутнього, – зазначив у вітальному слові ректор ЧДТУ Олег Григор.

Цього дня школярі мали нагоду поспілкуватися з очільником ЧДТУ Олегом Григором, проректором з гуманітарно-виховних питань ЧДТУ Валентином Лазуренком, відповідальним секретарем приймальної комісії ЧДТУ та деканом факультету електронних технологій, автотранспорту та машинобудування Андрієм Чорнієм, деканом факультету технологій, будівництва та раціонального природокористування Денисом Грецьким, деканом факультету економіки та управління Віктором Демиденком, заступницею декана факультету гуманітарних технологій Людмилою Усик,  завідувачкою кафедри статистики та прикладної математики факультету інформаційних технологій і систем Анаіт Карапетян, завідувачем кафедри фізичного виховання та здоров’я людини, головою профспілкового комітету ЧДТУ Василем Загороднім, завідувачкою підготовчого відділення Оксаною Яшан, викладачами та студентами ЗВО. Молодь захоплено розглядала винаходи студентів та науковців, сучасне обладнання, брала участь у цікавих вікторинах та інтелектуальних конкурсах, мала змогу зануритися у світ кожної із важливих нині спеціальностей.

Під час свята науки старшокласники канівської громади дізналися про особливості цьогорічної вступної кампанії, навчання та дозвілля в Черкаському державному технологічному університеті, співпрацю закладу вищої освіти зі стейкхолдерами, можливості стажування закордоном та в Україні, перспективи тієї чи іншої професії.

Солісти вокальної студії «Сенс» Відділу студентського розвитку та культурних програм ЧДТУ потішили гостей події чуттєвим виконанням пісенних композицій.

Принагідно ректор ЧДТУ Олег Григор вручив канівчанам Дипломи переможців та призерів IV Черкаського обласного Фестивалю-конкурсу юнацької творчості «Крила-2024» та Подяку ЧДТУ заступниці Канівського міського голови з гуманітарних питань Тетяні Жівотовій за активну національно-патріотичну та громадянську позицію, активну партнерську співпрацю з Черкаським державним технологічним університетом у межах регіонального освітньо-патріотичного проєкту «Вчись, працюй, живи на Черкащині».