,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студенти ЧДТУ стали срібними призерами обласної Універсіади з баскетболу 3х3
Четвер, 25 квітня 2024 10:59

Студенти ЧДТУ стали срібними призерами обласної Універсіади з баскетболу 3х3

Студенти ЧДТУ стали срібними призерами обласної Універсіади з баскетболу 3х3

23 квітня 2024 року на спортивній базі Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького відбулися фінальні змагання з баскетболу 3х3 серед чоловіків за програмою обласної Універсіади серед ЗВО.  Турнір за участі чотирьох команд вишів області проходив за коловою системою. 

За підсумками змагань збірна команда Черкаського державного  технологічного університету у напруженій боротьбі виборола почесне 2 місце та була нагороджена дипломами ІІ ступеня Черкаського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України.

Студенти Сергій Зубенко (гр. ПР–26 факультету гуманітарних технологій); Богдан Бобух (гр. ТТ-24 факультету електронних технологій, автотранспорту та машинобудування); Руслан Тоянко (гр. АВ–35 факультету електронних технологій, автотранспорту та машинобудування); Іван Сагура (гр. Б–24 факультету технологій, будівництва та раціонального природокористування) продемонстрували високу майстерність, командний дух і волю до перемоги та завдяки злагодженій грі змогли здолати суперників команди Уманського державного педагогічного університету з рахунком 21:14 та Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля з рахунком 21:9, поступившись переможцю змагань - команді ЧНУ імені Богдана Хмельницького.

Представляла команду на змаганнях доцент кафедри фізичного виховання і здоров'я людини ЧДТУ Лариса Ярославська.

Бажаємо подальших успіхів, нових перемог та спортивних звершень!