,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Співпраця зі стейкхолдерами: студенти спеціальності «Харчові технології» ЧДТУ зустрілися з представницею ТОВ «Шишкар»
П'ятниця, 19 квітня 2024 12:10

Співпраця зі стейкхолдерами: студенти спеціальності «Харчові технології» ЧДТУ зустрілися з представницею ТОВ «Шишкар»

Співпраця зі стейкхолдерами: студенти спеціальності «Харчові технології» ЧДТУ зустрілися з представницею ТОВ «Шишкар»

Кафедра харчових технологій Черкаського державного технологічного університету продовжує зміцнювати співпрацю зі стейкхолдерами з метою розширення перспектив успішного працевлаштування своїх випускників.  

Зокрема, 16 квітня 2024 року для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»  була організована зустріч із  HR-менеджеркою з персоналу компанії ТОВ «Шишкар» Юлією Назаровою.  Це підприємство спеціалізується на випуску такої крафтової продукції, як варення та сиропів на основі хвойних шишок та іншої продукції.

Під час зустрічі зі студентами Юлія Валеріївна розповіла про профілактичні,  лікувальні та смакові властивості крафтового продукту, сировину для якого підприємство заготовляє самостійно на теренах Черкаської області.

У зв’язку з розширенням потужностей підприємства студентам запропонували можливість працевлаштування та проходження практики на посадах головного технолога, технолога та оператора лінії. Юлія Назарова також ознайомила молодь із графіком роботи і умовами праці та конкурентоспроможною заробітною платою на підприємстві ТОВ «Шишкар».

Кафедра харчових технологій ЧДТУ запрошує на навчання, пропонуючи студентам опанувати актуальну спеціальність 181 «Харчові технології» та успішно працевлаштуватися за нею.