,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Науковиця ЧДТУ успішно пройшла навчання для тренерів типової навчальної програми «Молодіжна робота»
Четвер, 18 квітня 2024 13:34

Науковиця ЧДТУ успішно пройшла навчання для тренерів типової навчальної програми «Молодіжна робота»

Науковиця ЧДТУ успішно пройшла навчання для тренерів типової навчальної програми «Молодіжна робота»

12-14 квітня 2024 року завідувачка кафедри соціального забезпечення Черкаського державного технологічного університету Інна Журба пройшла навчання для тренерів типової навчальної програми «Молодіжна робота» для викладачів та викладачок (тренерів та тренерок) провайдерів Національного агентства України з питань державної служби.

Загалом участь у тренінгу взяли 20 викладачів та викладачок (тренерів та тренерок) провайдерів Національного агентства України з питань державної служби.

Під час навчання учасникам було поставлено завдання створити мінітренінг для держслужбовців і провести його серед тренерів.

Упродовж події тренери опрацювали низку актуальних тем, зокрема:  молодіжна робота і потреби молоді; участь молоді у контексті молодіжної політики та молодіжної роботи; партнерство та комунікація в молодіжній роботі; основні підходи, методи та інструменти в молодіжній роботі.

Наприкінці навчання завідувачка кафедри соціального забезпечення ЧДТУ  Інна Журба отримала свідоцтво, що засвідчує успішне проходження навчання за програмою тренінгу для тренерів типової навчальної програми «Молодіжна робота».