,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ передав Збройним силам України зарядні станції
Вівторок, 16 квітня 2024 16:11

ЧДТУ передав Збройним силам України зарядні станції

ЧДТУ передав Збройним силам України зарядні станції

16 квітня 2024 року Черкаський державний технологічний університет спільно з громадською організацією «Наш батальйон» передав Збройним силам України п’ять зарядних електростанцій, кошти на які також згуртовано збирав колектив закладу вищої освіти.

– Ми дякуємо громадській організації «Наш батальон» та всьому колективу Черкаського державного технологічного університету за долученість до збору коштів на зарядні станції для військових.  Сьогоднішня війна – це війна технологій, і все, чим ми воюємо, і що наближає нас до перемоги залежить від живлення. Ці електростанції  забезпечуватимуть заряджання супутникових станцій зв’язку Starlink, FPV дронів та квадрокоптерів Mavic, на які вже раніше ЧДТУ та громадська організація «Наш батальйон» збирали кошти, – зазначила молодший лейтенант, офіцер відділення зв’язку штабу 118 окремої бригади територіальної оборони Ольга Половинко.

Колектив Черкаського державного технологічного університету ні на мить не припиняє волонтерської діяльності, ініціюючи та долучаючись до різноманітних благочинних проєктів на підтримку ЗСУ з вірою у Перемогу.