,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Майбутні екологи та лісівники ЧДТУ ознайомилися з діяльністю ТОВ «Українська Макулатурна Компанія»
Вівторок, 16 квітня 2024 09:25

Майбутні екологи та лісівники ЧДТУ ознайомилися з діяльністю ТОВ «Українська Макулатурна Компанія»

Майбутні екологи та лісівники ЧДТУ ознайомилися з діяльністю ТОВ «Українська Макулатурна Компанія»

 10 квітня 2024 року студенти-екологи Черкаського державного технологічного університету разом із завідувачкою кафедри екології Оленою Хоменко, доценткою Людмилою Ящук та завідувачкою лабораторіями Любов’ю Плахотньою в межах вивчення освітніх компонентів «Управління та поводження з відходами» та «Основи промислової екології» відвідали підприємство «Українська Макулатурна Компанія» («УМК»), яке спеціалізується на збиранні та сортуванні вторинної сировини. До виїзного практичного заняття також долучилися першокурсники спеціальності «Лісове господарство».

 ТОВ «УМК» є лідером у галузі зі збору та переробки вторинної сировини, виробничі потужності якого постійно модернізуються і нарощуються. Компанія має два автоматичних комплекси з пресування та тюкування вторинної сировини, а також власний автопарк.

 Під час заняття майбутні екологи та лісівники мали змогу побачити роботу сортувальної лінії,  ознайомитися з процесами первинної обробки відходів, закріпивши отримані під час занять теоретичні знання.

Упродовж розповіді директорки бази ТОВ «УМК» Оксани Ковіні студенти ставили запитання  щодо  способів збирання,  сортування та  подальшого використання зібраних і сортованих відходів.

 Колектив кафедри екології щиро вдячний керівництву ТОВ «УМК» за проведену екскурсію для студентів.