,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини На Дні відкритих дверей в ЧДТУ молодь дізналася про перспективи якісної освіти в регіоні
П'ятниця, 05 квітня 2024 15:30

На Дні відкритих дверей в ЧДТУ молодь дізналася про перспективи якісної освіти в регіоні

На Дні відкритих дверей в ЧДТУ молодь дізналася про перспективи якісної освіти в регіоні

5 квітня 2024 року Черкаський державний технологічний університет вдруге цьогоріч гостинно відчинив двері для старшокласників міста та області, студентів і випускників коледжів, їхніх батьків та всіх, хто виявив бажання на власні очі побачити, чим живе сьогодні провідний технологічний заклад вищої освіти. Нині Черкаський державний технологічний університет – єдиний технологічний заклад вищої освіти Черкащини, який охоплює також і сусідні регіони, аби забезпечувати юних українців якісною і сучасною технологічною освітою.

ЧДТУ продовжив усталену традицію відкритого діалогу, відтак під час події гості університету мали нагоду почути про переваги навчання та студентського життя в ЧДТУ від першого проректора університету Артема Гончарова.

– Гасло нашого університету: «Вчись, працюй, живи на Черкащині». Ми говоримо про те, що наші фахівці мають працювати саме на розвиток Черкащини, нашого регіону на теренах України. Університет докладає зусилля, аби надати студентам не лише теоретичні знання, а й фахові практичні навички, – зазначив у вітальному слові перший проректор ЧДТУ Артем Гончаров. 

Своєю чергою відповідальний секретар приймальної комісії ЧДТУ Андрій Чорній презентував правила прийому до Черкаського державного технологічного університету у 2024 році, зауваживши особливості цьогорічної вступної кампанії та складання НМТ.

Цього дня у холі університету викладачі та студенти представляли свої науково-технічні досягнення: наукові роботи, винаходи, розроблення технічних пристроїв, програмного забезпечення, інженерні проєкти,  демонструючи гостям високий рівень студентського потенціалу та науково-технічної діяльності в закладі вищої освіти. 

Упродовж Дня відкритих дверей ЧДТУ майбутні студенти мали нагоду ознайомитися із сучасними формами освітнього процесу, молодіжних проєктів та студентського дозвілля; відвідати деканати, кафедри, навчальні авдиторії та лабораторії університету; скласти уявлення про перспективи свого професійного розвитку.

Черкаський державний технологічний університет десятиліттями упевнено підтверджує імідж стабільного вишу, випускаючи висококваліфікованих фахівців з інженерних, технологічних, кібернетичних, будівельних, екологічних, фінансово-економічних та лінгвістичних спеціальностей. Сьогодні ЧДТУ – це науково-освітній центр, який якісно працює за сучасними європейськими стандартами, впроваджуючи новітні технології підготовки фахівців, що в умовах сьогодення успішно конкурують як в Україні, так і за її межами.