,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ВІЧНА СЛАВА ГЕРОЯМ: у Черкасах попрощалися із захисником України – випускником ЧДТУ Костянтином Мірошниченком
Четвер, 14 березня 2024 18:01

ВІЧНА СЛАВА ГЕРОЯМ: у Черкасах попрощалися із захисником України – випускником ЧДТУ Костянтином Мірошниченком

ВІЧНА СЛАВА ГЕРОЯМ: у Черкасах попрощалися із захисником України – випускником ЧДТУ Костянтином Мірошниченком

Сьогодні Черкаси попрощалися з ідейним натхненником та співзасновником ГайдаFest, громадським діяч, активістом, військовим Костянтином Мірошниченком

Костянтин Мірошниченко навчався в Черкаській ЗОШ №32, закінчив Черкаський політехнічний технікум та отримав фах техніка-механіка. Потім вступив до Черкаського державного  технологічного університету, де отримав кваліфікацію бакалавра з інженерної механіки.

Після навчання працював у ПАТ «Автомобільна компанія «Богдан Моторс» слюсарем з металоскладальних робіт, в ПАТ «Темп» слюсарем із збирання металоконструкцій, в ТОВ «Група Венето» на аналогічній посаді. Був керівником соціального проєкту «Амброс Хаб», працював радником Черкаського міського голови, брав активну участь у громадському житті Черкас.

Під час повномасштабного вторгнення Костянтин без вагань став на захист Батьківщини. Військовий штурмового батальйону загинув на Донеччині, захищаючи територіальну цілісність та державний суверенітет України. Молодшому сержанту Костянтину Мірошниченку був 31 рік.

Друзі згадують його як вірного, справжнього та активного українця, який назавжди залишив слід у житті кожного, з ким був знайомий. 

Доземний уклін, вічна слава і пам'ять Герою! 

Щирі співчуття родині та близьким мужнього воїна!