,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ співпрацюватиме з Нідерландською академією бізнесу
Понеділок, 13 листопада 2023 09:02

ЧДТУ співпрацюватиме з Нідерландською академією бізнесу

ЧДТУ співпрацюватиме з Нідерландською академією бізнесу

9 листопада 2023 року до Черкаського державного технологічного університету завітав ректор Нідерландської академії бізнесу, професор Ян ван Звітен для обговорення перспектив міжнародної співпраці з українськими колегами.

Під час зустрічі ректор ЧДТУ, доктор політичних наук, професор Олег Григор, проректор з науково-дослідної роботи та міжнародних зв’язків, доктор технічних наук, професор Еміль Фауре, декан факультету гуманітарних технологій, докторка педагогічних наук, професорка Наталія Махиня та кандидатка філологічних наук, доцентка кафедри іноземних мов і міжнародної комунікації Людмила Усик ознайомили гостя зі специфікою і стратегією діяльності провідного технологічного закладу вищої освіти регіону. Своєю чергою, професор Ян ван Звітен поділився з черкаськими науковцями особливостями і можливостями співпраці у сфері академічної й наукової діяльності.

Результатом фахового спілкування стало укладення угоди про співпрацю двох закладів вищої освіти та взаємно висловлені сподівання про розвиток партнерства у реалізації низки спільних проєктів, початок яким вже покладено. До прикладу, у жовтні, за ініціативи Центру освітніх технологій ЧДТУ, професор Ян ван Звітен провів онлайн-лекцію для викладачів та аспірантів ЧДТУ про особистісний розвиток фахівця за осями людського потенціалу.