,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи ЧДТУ організувала традиційний фестиваль «Гарбуз-фест»
П'ятниця, 03 листопада 2023 12:14

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи ЧДТУ організувала традиційний фестиваль «Гарбуз-фест»

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи ЧДТУ організувала традиційний фестиваль «Гарбуз-фест»

31 жовтня 2023 року з нагоди народного свята «Велесова ніч» (слов’янський аналог «Хеллоуїна») кафедра туризму і готельно-ресторанної справи Черкаського державного технологічного університету традиційно провела фестиваль «Гарбуз-фест».

У фестивалі взяли участь 7 студентських команд спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм і рекреація» та 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технології харчування в ресторанному господарстві». До складу журі увійшли завідувачка кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Лариса Чепурда, голова Студентської ради ЧДТУ Ольга Басараб, стейкхолдер, керівник туроператора «Ванатур» Альберт Огаджанян, шеф-бариста кафе «Shelest» Валерій Василевський та викладачі кафедри туризму і готельно-ресторанної справи. Журі оцінювали команди конкурсантів за трьома критеріями: тематичне оформлення столу, презентація страви та якість приготування страви з гарбуза. Як завжди, студенти проявили неабияку креативність і фантазію, а також обізнаність в технології приготування страв.

Результатом заходу було формування смачних та корисних подарунків для воїнів ЗСУ, що боронять Україну на передовій.