,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ – Час Для Твого Успіху: в університеті пройшов День відкритих дверей
П'ятниця, 21 квітня 2023 11:31

ЧДТУ – Час Для Твого Успіху: в університеті пройшов День відкритих дверей

ЧДТУ – Час Для Твого Успіху: в університеті пройшов День відкритих дверей

20 квітня 2023 року, у Дні студентської науки, Черкаський державний технологічний університет гостинно відчинив двері для старшокласників, студентів і випускників коледжів, їхніх батьків та всіх, хто виявив бажання на власні очі побачити, чим живе сьогодні єдиний технологічний заклад вищої освіти регіону. 

ЧДТУ продовжує традицію відкритого спілкування, відтак, гості університету мали нагоду поспілкуватися  з очільником закладу освіти Олегом Григором, проректорами, деканами, завідувачами кафедр, викладачами, співробітниками та студентським активом. 

– Якісна вища освіта –  це запорука перспективного майбутнього, тому потрібно відповідально та виважено підійти до вибору фаху. У Черкаському державному технологічному університеті представлений широкий спектр спеціальностей та освітніх програм, аби ви могли будувати успішну кар'єру, займаючись улюбленою справою, зазначив в.о.ректора ЧДТУ Олег Григор. 

Своєю чергою відповідальний секретар приймальної комісії Андрій Чорній поінформував відвідувачів про особливості вступної кампанії 2023, новації та умови вступу, про спеціальності особливої підтримки, розрахунок конкурсного балу, відповів на поставлені запитання.

Цього дня у холі університету студенти представляли свої науково-технічні досягнення: наукові роботи, винаходи, розробки технічних пристроїв, програмного забезпечення, інженерні розробки. Така виставка, у межах традиційних Днів студентської науки в ЧДТУ, яскраво демонструвала  високий рівень студентського потенціалу та науково-технічної діяльності в закладі вищої освіти. 

Окрім цього, упродовж дня майбутні студенти мали нагоду ознайомитися із сучасними формами освітнього процесу, молодіжних проєктів та студентського дозвілля; відвідати деканати, кафедри, навчальні авдиторії та лабораторії університету; скласти уявлення про перспективи свого професійного розвитку.

Черкаський державний технологічний університет – Час Для Твого Успіху!