,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ співпрацюватиме з Вінницьким національним технічним університетом
Середа, 12 квітня 2023 09:35

ЧДТУ співпрацюватиме з Вінницьким національним технічним університетом

ЧДТУ співпрацюватиме з Вінницьким національним технічним університетом

7 квітня 2023 року до Черкаського державного технологічного університету завітала делегація Вінницького національного технічного університету.

Під час візиту представники кафедри «Автомобілі та транспортний менеджмент» Вінницького національного технічного університету поспілкувалися  з в.о. ректора ЧДТУ Олегом Григором, завідувачкою кафедри автомобілів та технологій їх експлуатації ЧДТУ Людмилою Тарандушкою та викладачами кафедри. На зустрічі підписано Договір про співпрацю університетів та про внутрішню мобільність здобувачів вищої освіти. Відповідно до укладеної угоди, партнери співпрацюватимуть у напрямі навчальної, навчально-методичної, науково-дослідної роботи та взаємного обміну досвідом. Окрім цього, університети сприятимуть академічній мобільності викладачів, докторантів, аспірантів і студентів з метою стажування та підвищення їхньої кваліфікації, а також здійснювати обмін фахівцями для читання лекцій, проведення наукових досліджень, семінарів та консультацій. 

Принагідно, науковці кафедри автомобілів та технологій їх експлуатації влаштували для гостей екскурсію лабораторіями, ознайомили з матеріально-технічною базою, поінформували про наукову діяльність та обговорили перспективні напрями співпраці з завідувачем кафедри «Автомобілі та транспортний менеджмент» Вінницького національного технічного університету Сергієм Цимбалом