,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ в Міжнародний день безпритульних тварин пройшов урок доброти
Четвер, 06 квітня 2023 11:06

У ЧДТУ в Міжнародний день безпритульних тварин пройшов урок доброти

У ЧДТУ в Міжнародний день безпритульних тварин пройшов урок доброти

4 квітня 2023 року, у Міжнародний день безпритульних тварин, Студентська рада Черкаського державного технологічного університету спільно із президенткою черкаського обласного благодійного фонду «Життя» Оксаною Савіцькою організували в закладі вищої освіти урок доброти.

Під час зустрічі говорили про те, наскільки цінними для людей насправді є тварини і наскільки незамінним для життя і здоров’я людини є спілкування з тваринами. Учасники події згадали тваринок, які постраждали внаслідок російсько-української війни, а також «медійних зірок» Кіт Степан, Пес Патрон та інші. 

Черкаський державний технологічний університет та Черкаський обласний благодійний фонд «Життя» об'єднують роки тісної співпраці спільні благодійні проєкти, дизайн та виготовлення листівок і плакатів з благочинною метою, відвідини притулків для тварин, збір коштів та корму для хвостатих друзів тощо.

Цього разу також Студентська рада ЧДТУ оголосила про доброчинну акцію усі охочі можуть придбати унікальні наліпки, календарі чи листівки, а виручені кошти підуть на допомогу тваринкам, якими опікується БФ «Життя»

За деталями можна звертатися до голів факультетів, або голови Студентської Ради ЧДТУ.

Кожна гривня рятує життя безпритульного песика або кошеняти, а доброта сердець врятує світ!