,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Кафедра фінансів підбила підсумки Всесвітнього тижня грошей-2023 у ЧДТУ
Середа, 05 квітня 2023 11:02

Кафедра фінансів підбила підсумки Всесвітнього тижня грошей-2023 у ЧДТУ

Кафедра фінансів підбила підсумки Всесвітнього тижня грошей-2023 у ЧДТУ

За період проведення Global Money Week в Україні з 20 березня до 02 квітня 2023 року кафедра фінансів Черкаського державного технологічного університету за сприяння керівництва закладу, а також за підтримки кафедр факультету економіки та управління та стейкхолдерів, організувала та провела низку заходів з фінансової грамотності.

Відтак, науковці кафедри фінансів:

- Організували, провели або відвідали 18 просвітницьких заходів з фінансової обізнаності, які відповідають потребам учасників та спрямовані на покращення фінансової культури, поведінки й ставлення до грошових питань, зокрема: інтерактивні ігри та тренажери, перегляд і обговорення фільму на фінансову тематику, відео презентацію від Інформаційного центру ЄС в Черкаській області, олімпіади, проблемні та відкриті лекції від викладачів кафедри та фінансових установ, турнір фінансової грамотності за методикою ігротренінгу «Життєвий капітал», вікторини, майстер-класи, тренінги, конкурси та флешмоб в соціальних мережах.

- Долучились до заходів, які організував Національний банк України: вебінарів, конкурсу «Гроші та добробут у моїй країні», презентації для педагогів дистанційного курсу від Школи фінансової грамотності «Талан».

- Визначили активних учасників, переможців у різних номінаціях та нагородили їх призами. 

Загалом у заходах взяли участь 752 особи.

Кафедра фінансів ЧДТУ висловлює подяку всім здобувачам освіти, які долучились до заходів кафедри в межах Всесвітнього тижня грошей, що проходив у Черкаському державному технологічному університеті з 20 березня до 2 квітня 2023 року.

Колектив кафедри фінансів сподівається, що отримані під час Global Money Week–2023 знання допоможуть у плануванні своїх грошей, забезпеченні стабільного фінансового майбутнього, бути далекоглядними та дбати про навколишнє середовище й суспільство, ухвалюючи виважені фінансові рішення.

Кафедра фінансів висловлює вдячність керівництву Черкаського державного технологічного університету та особисто в.о. ректора Олегу Григору, декану факультету економіки та управління Віктору Демиденку, завідувачам кафедр та всім колегам за можливість провести таку важливу інформаційну компанію для студентів, а також всім нашим партнерам за підтримку.

Дякуємо Збройним силам України за можливість долучитися до Global Money Week – 2023!

Тримаємо освітній та фінансовий фронт разом!

Плануйте свої гроші, плекайте своє майбутнє!

Навчайся! Накопичуй! Заробляй!

До зустрічі на наступних святкуваннях Всесвітнього тижня грошей!

#ГраНавчанняДобробут #GMWUkraine2023 #PlanYourMoney #PlantYourFuture #GMW2023 #кафедрафінансівчдту.