ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Спецпідрозділ НПУ «Лють»: у ЧДТУ інформували про особливості набору до воєнізованого формування
Вівторок, 28 березня 2023 14:39

Спецпідрозділ НПУ «Лють»: у ЧДТУ інформували про особливості набору до воєнізованого формування

Спецпідрозділ НПУ «Лють»: у ЧДТУ  інформували про особливості набору до воєнізованого формування

28 березня 2023 року представниці воєнізованого спецпідрозділу Національної поліції України «Лють» зустрілися зі студентами Черкаського державного технологічного університету. 

Начальник сектору кадрового забезпечення Черкаського районного управління поліції ГУНП в Черкаській області, майор поліції Оксана Сенченкова та лейтенант поліції, представниця воєнізованого підрозділу «Лють» штурмового полку «Цунамі» Марина Арзуманова акцентували увагу на важливості патріотичного виховання та розповіли молоді про діяльність новоствореного воєнізованого підрозділу «Лють».

Ви майбутнє нашої держави, ви маєте нести в собі патріотизм. Нам потрібні виховані і дисципліновані молоді люди, зазначила майор поліції Оксана Сенченкова.

Начальник сектору кадрового забезпечення Черкаського районного управління поліції ГУНП в Черкаській області поінформувала про актуальні посади у новоствореному воєнізованому підрозділі «Лють», пояснила куди звертатися для заповнення анкети на проходження конкурсу на посаду, окреслила особливості діяльності спецпідрозділу.

Своєю чергою, лейтенант поліції Марина Арзуманова, яка брала участь у бойових діях, зауважила, що головне усвідомити, що потрібно визволяти свою країну від загарбників.

В.о. ректора ЧДТУ Олег Григор подякував гостям за інформативну зустріч та, звертаючись до студентів, закликав до сумлінного навчання.

Ми всі маємо бути патріотами своєї країни, а основне завдання студента навчатися, аби вражати, насамперед, професійністю у тій сфері, яку ви оберете, наголосив в.о. ректора ЧДТУ Олег Григор.