,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Кафедра фінансів ЧДТУ запрошує студентів долучитися до конкурсу-гри «Здолай шахрая онлайн»
Вівторок, 21 березня 2023 10:51

Кафедра фінансів ЧДТУ запрошує студентів долучитися до конкурсу-гри «Здолай шахрая онлайн»

Кафедра фінансів ЧДТУ запрошує студентів долучитися до конкурсу-гри «Здолай шахрая онлайн»

Кафедра фінансів Черкаського державного технологічного університету запрошує студентів взяти участь в онлайн-грі «Здолай шахрая онлайн» – правила фінансової безпеки від Національного банку України у межах Global Money Week.

Завдання конкурсу: пройди у період 20.03 – 30.03.2023 року онлайн-гру за цим посиланням https://game.ema.com.ua та набери найбільшу кількість балів.

Як долучитися?

1.Вподобай сторінку кафедри фінансів Кафедра Фінансів ЧДТУ / Department of Finance, CSTU у Facebook.

2.Починаючи із 20 березня 2023 року зареєструйся у грі через Facebook або Google.

3. Обирай та долай шахраїв. Ділись щоразу перемогою з друзями у Facebook, розпочинаючи пост словами: «Долучаюсь до Global Money Week. Беру участь у конкурсі «Здолай шахрая онлайн», та додаючи хештеги #ГраНавчанняДобробут #GMWUkraine2023 #PlanYourMoney #PlantYourFuture #GMW2023 #кафедрафінансівчдту.

4. Після завершення гри поділись скріншотом зароблених балів. (Не забудь про хештеги!)

Три переможці будуть оголошені 31 березня 2023 р. на сайті кафедри фінансів https://finance.chdtu.edu.ua в розділі «Новини» та на її сторінці у Facebook Кафедра Фінансів ЧДТУ / Department of Finance, CSTU

На переможців чекають цікаві та заохочувальні призи й нагороди! 

Окремо буде відзначено переможця в номінації «Приз дружніх симпатій» за кількістю вподобайок за гру у соціальній мережі.

Долучайтесь разом із кафедрою фінансів Кафедра Фінансів ЧДТУ / Department of Finance, CSTU до конкурсу та до заходів з підвищення фінансової обізнаності Global Money Week в Україні! Долайте шахраїв! Діліться перемогами з друзями! Навчіть фінансовій безпеці своїх батьків та друзів!