,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини 15 березня ЧДТУ запрошує випускників шкіл на Абітурієнт-конференцію «МІЙ МАЙБУТНІЙ УНІВЕРСИТЕТ»
П'ятниця, 10 березня 2023 14:43

15 березня ЧДТУ запрошує випускників шкіл на Абітурієнт-конференцію «МІЙ МАЙБУТНІЙ УНІВЕРСИТЕТ»

15 березня ЧДТУ запрошує випускників шкіл на Абітурієнт-конференцію «МІЙ МАЙБУТНІЙ УНІВЕРСИТЕТ»

15 березня 2023 року з 9:30 до 14:00 у Черкаському державному технологічному університеті, до 63-ї річниці від дня заснування закладу вищої освіти, проходитиме низка просвітницьких заходів.

Для учнів та педагогів закладів середньої освіти о 10:00 у залі засідань першого корпусу розпочнеться профорієнтаційна Абітурієнт-конференція «МІЙ МАЙБУТНІЙ УНІВЕРСИТЕТ», у межах якої з 9:30 у холі розгорнеться ОСВІТНЬО-НАУКОВИЙ ПІКНІК ФАКУЛЬТЕТІВ ЧДТУ.

З 10:30 до 14:00 у конференц-залі I корпусу проходитиме Друга регіональна історико-краєзнавча конференція «ПЕРСОНАЛІСТИЧНИЙ ВИМІР ІСТОРІЇ ЧЕРКАЩИНИ», присвяченої пам'яті почесного професора ЧДТУ, заслуженого працівника освіти України Миколи Бушина з нагоди 85-річчя з дня народження вченого.

Об 11:30, у межах конференції, початок панельної дискусії «ВОНИ БОРОЛИСЬ ЗА УКРАЇНСЬКУ ДЕРЖАВНІСТЬ У XX СТОЛІТТІ. Професор Станіслав Губар: боротьба за Україну на тлі двох епох» під модеруванням ветерана-державника міста Черкаси Любові Майбороди.

12:00 – 12:30 у залі засідань відбудеться УРОЧИСТЕ НАГОРОДЖЕННЯ СПІВРОБІТНИКІВ ЧДТУ з нагоди 63-ї річниці з дня створення закладу вищої освіти.

12:30 – 13:30БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ на підтримку Збройних Сил України фольк-рок гурту, що передає енергію Холодного Яру  «КРУТИЙ ЗАМІС». 

Цього дня гості університету можуть доєднатися до усіх заходів, а також відвідати деканати, кафедри, навчальні авдиторії та лабораторії, унікальний музей історії радіотехніки університету; презентації сучасних форм освітнього процесу, молодіжних проєктів та студентського дозвілля; побувати на екскурсіях по навчальних та спортивних корпусах закладу вищої освіти.

ГОСТИННО ЗАПРОШУЄМО ДО ЧДТУ – РЕГІОНАЛЬНОГО ОСЕРЕДКУ ОСВІТИ, НАУКИ, ТЕХНОЛОГІЙ ТА НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ!