,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Дизайнери ЧДТУ розписали стіни в укритті університету
П'ятниця, 03 березня 2023 10:29

Дизайнери ЧДТУ розписали стіни в укритті університету

Дизайнери ЧДТУ розписали стіни в укритті університету

У січні студенти кафедри дизайну Черкаського державного технологічного університету, з дозволу керівництва закладу вищої освіти, взялися за  розпис стін в укритті першого корпусу. Молодь самовідданно працювала під час тривог та за відсутності світла, вкладаючи у творчість свою майстерність, професійні навички, любов до мистецтва та віру в перемогу. 

Тематичних обмежень для студентів не було, тож кожен обирав сюжет чи образ на свій смак. До середини січня роботи були завершені і тепер, коли розпочалося очне навчання, студенти і викладачі можуть легко визначитися з місцем зустрічей в укритті для проведення занять під під час повітряних: «біля павучка», «під сакурою», «жабкою», «восьминогом» тощо… 

До дизайнерського оформлення активно долучилися першокурсники промислового дизайну: Олександр Грекало, Давід Гуркун, Євгенія Дубина, Олена Холодяй, Аліна Ігошкіна, Анастасія Галяга, Микола Колодонос, Валентин Шутка; другокурсники промислового дизайну і дизайну середовища: Юлія Тимошина та Єлизавета Ширяєва; студенти третього і четвертого курсу графічного дизайну: Леся Тарахтій (розпис), Анна Сторчеус (розпис), Дмитро Кобиляцький (ескізи, розпис), Роман Заєць (розпис), Анфіса Колісник (ескізи) та Євгенія Бабченко (розпис).

Поруч зі студентами активно працювали кандидатка мистецтвознавства, доцентка кафедри дизайну Наталія Чугай, старша викладачка Олена Галицька, завідувачка кафедри дизайну, докторка мистецтвознавства, професорка Інна Яковець та кандидат мистецтвознавства, доцент Олександр Луговський.

Після розпису стін укриття першого корпусу університету, дизайнери ЧДТУ завзято взялися за художнє оформлення укриття десятого корпусу закладу вищої освіти.