,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ уклав угоду про співпрацю з Національною спілкою краєзнавців України
Четвер, 23 лютого 2023 09:21

ЧДТУ уклав угоду про співпрацю з Національною спілкою краєзнавців України

ЧДТУ уклав угоду про співпрацю з Національною спілкою краєзнавців України

15 лютого 2023 року Черкаський державний технологічний університет уклав угоду про співпрацю з Національною спілкою краєзнавців України. 

За дорученням в.о. ректора ЧДТУ, професора Олега Григора проректор з гуманітарно-виховних питань університету, професор Валентин Лазуренко обговорив напрями та перспективи  партнерства з головою Національної спілки краєзнавців України, доктором історичних наук, професором, член-кореспондентом Національної академії наук України Олександром Реєнтом. 

Під час зустрічі науковці порушили питання обміну досвідом, спільної організації та участі в освітніх, інформаційних, науково-практичних та інших заходах. Особливу увагу приділили практичній реалізації знань, отриманих здобувачами вищої освіти спеціальності 032 «Історія та археологія» (освітня програма «Історія, музеєзнавство та експертиза культурно-історичних цінностей»), зокрема організації проходження практики, співучасть у формуванні тем академічних робіт, програм проходження практик; стажування науковців та співробітників кафедри історії та права ЧДТУ з метою навчання, підвищення кваліфікації, набуття нових та вдосконалення наявних навичок у роботі.