,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Майбутні фахівці з політичної філософії ЧДТУ на практиці вивчають особливості роботи регіональних ЗМІ
П'ятниця, 20 січня 2023 08:00

Майбутні фахівці з політичної філософії ЧДТУ на практиці вивчають особливості роботи регіональних ЗМІ

Майбутні фахівці з політичної філософії ЧДТУ на практиці вивчають особливості роботи регіональних ЗМІ

Студенти освітньої програми «Політична філософія» кафедри філософських і політичних наук Черкаського державного технологічного університету у межах комплексної практики з фаху відвідали філію Суспільного мовника у Черкасах. Під час зустрічі з медійниками спілкувалися про особливості діяльності Суспільне Черкаси, аналізували аналітику суспільних процесів, обговорювали співпрацю зі ЗМІ. 

Окрім цього, про незалежну черкаську журналістику майбутні фахівці з політичної філософії говорили під час практичного майстер-класу від журналіста Віктора Борисова. Упродовж зустрічі Віктор Борисов навів приклади гучних журналістських розслідувань та їх результати. Принагідно учасники майстер-класу обговорили низку питань, які найчастіше порушують у своїх матеріалах журналісти, та перспективи громадського розголосу. Журналіст зауважив, що, споживаючи доказовий та перевірений фактаж, усі ми маємо можливість власною небайдужістю, публічною активністю впливати на поступове становлення повноцінного громадянського суспільства.