,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини «Вчись, працюй, живи на Черкащині»: освітяни ЧДТУ зустрілися онлайн зі старшокласниками регіону
Четвер, 08 грудня 2022 16:30

«Вчись, працюй, живи на Черкащині»: освітяни ЧДТУ зустрілися онлайн зі старшокласниками регіону

«Вчись, працюй, живи на Черкащині»: освітяни ЧДТУ зустрілися онлайн зі старшокласниками регіону

Черкаський державний технологічний університет, попри виклики сьогодення, продовжує реалізовувати інформаційно-просвітницький-патріотичний проєкт «Вчись, працюй, живи на Черкащині!». 

8 грудня 2022 року освітяни ЧДТУ зустрілися онлайн із ліцеїстами та школярами Катеринополя, Ватутіного, Звенигородки та Лозуватки Черкаської області. 

Під час онлайн-зустрічі з вітальним словом до учнівської молоді та вчителів звернувся в.о. ректора ЧДТУ Олег Григор, окресливши перспективи здобутого фаху в єдиному технологічному закладі вищої освіти регіону. 

– Сьогодні вища освіта є невід'ємною складовою успішної кар'єри, а відтак і успішного майбутнього, – наголосив в.о. ректора ЧДТУ Олег Григор.

Олег Олександрович також розповів про інфраструктуру університету, студентське самоврядування, широкі можливості для додаткових занять за інтересами та для всебічного розвитку молоді. Принагідно, Олег Григор запросив учасників зустрічі на День відкритих дверей ЧДТУ, зауваживши, що Черкаський державний технологічний університет готовий гостинно зустріти гостей у будь-який час та організувати екскурсії закладом за попередньою домовленістю.

Після промови очільника ЧДТУ до уваги школярів представили відеовізитівку Черкаського державного технологічного університету, у якій відображено розмаїте насичене життя закладу вищої освіти.

Продовжуючи зустріч зі школярами Черкащини, декани та представники факультетів детальніше зупинилися на освітніх програмах, поінформували про проходження практики та стажування в успішних вітчизняних і міжнародних установах, досягнення студентської молоді на всеукраїнських та всесвітніх рівнях, активну волонтерську діяльність у ЧДТУ, співпрацю зі стейкхолдерами та роботодавцями, успішне працевлаштування випускників. 

Окрім цього, відповідальний секретар приймальної комісії ЧДТУ Андрій Чорній приділив увагу попередній інформації щодо порядку вступу до закладів вищої освіти у 2023 році та поінформував майбутніх вступників про Консультаційний центр, який щороку діє в ЧДТУ під час вступної кампанії.

Проєкт «Вчись, працюй, живи на Черкащині!», ініційований Черкаським державним технологічним університетом, ефективно об'єднує освіту, бізнес, територіальні громади та профспілки задля розвитку потенціалу рідного краю, особливо після перемоги.