,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини День українського кіно в ЧДТУ: в межах благодійного кінопоказу збиратимуть кошти на допомогу тваринам з гарячих точок
Середа, 05 жовтня 2022 10:53

День українського кіно в ЧДТУ: в межах благодійного кінопоказу збиратимуть кошти на допомогу тваринам з гарячих точок

День українського кіно в ЧДТУ: в межах благодійного кінопоказу збиратимуть кошти на допомогу тваринам з гарячих точок

Поринути у світ українського кіно, яким захоплюється увесь світ, і разом з тим – зібрати кошти на потреби чотирилапих, які нині знаходяться у найгарячіших точках країни. Така мета просвітницько-благодійної  акції «День українського кіно в ЧДТУ», яка відбудеться 6 жовтня 2022 року в Черкаському державному технологічному університеті. 

Організатори кінодня ставлять за мету популяризувати серед сучасної молоді український кінематограф та його історію та познайомити студентство із кращими зразками кінематографічної спадщини. Саме тому упродовж дня в залі засідань ЧДТУ всі охочі зможуть переглянути такі легендарні стрічки як «Тіні забутих предків», яка нині очолює рейтинг 100 кращих фільмів українського кіно, та «Пропала грамота», якій цьогоріч виповнюється 50 років. 

Вхід на кінопоказ  вільний. Однак упродовж усього дня у кінозалі буде встановлена скринька для збору коштів. Цього разу з ініціативи Студентської ради Черкаського державного технологічного університету, усією університетською спільнотою збиратимуть кошти на допомогу тваринам, які нині знаходяться у ще «гарячих точках країни» – щойно звільнених від російської окупації містах. Чотирилапі потребують харчування, ліків, дехто – транспортування у притулки. То ж кожен охочий своїм внеском може допомогти у цій благородній справі. 

Стартує «День кіно в ЧДТУ» 6 жовтня о 13:20.