,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ студентський гурт «Жарти в сторону» влаштував благодійний концерт на підтримку ЗСУ
П'ятниця, 23 вересня 2022 12:15

У ЧДТУ студентський гурт «Жарти в сторону» влаштував благодійний концерт на підтримку ЗСУ

У ЧДТУ студентський гурт «Жарти в сторону» влаштував благодійний концерт на підтримку ЗСУ

22 вересня 2022 року в укритті Черкаського державного технологічного університету пройшов благодійний концерт студентського гурту ЧДТУ «Жарти в сторону»

Благочинна подія, ініційована Студентською радою ЧДТУ, відділом студентського розвитку та культурних програм та ГО «Центр соціальних комунікацій», що реалізує на Черкащині Програму по відновленню порозуміння для лідерів громад в Україні «Мир у цифровий час», продовжила цикл заходів, присвячених Міжнародному Дню миру. 

В особливій атмосфері музиканти гурту «Жарти в сторону» виконували кавери відомих гуртів та авторські пісні, поміж яких і пісня «Наша рідна Україна» – переможниця літературного конкурсу ЧДТУ «Крила української Перемоги» у  номінації «Авторська патріотична пісня». Відтак, під час концерту гості події мали нагоду насолодитися унікальним поєднанням  української пісні «Ой у вишневому саду» і «Venus» нідерландського гурту Shocking Blue, «Somebody to love» від Jefferson Airplane, чуттєвим звучанням пісень Джамали та гурту «Шабля», пісня якого «Єднаймося браття» є знаковою для сьогодення. Окрім цього, музиканти разом із глядачами обрали  пісню для свого першого релізу.

Завершився виступ символічним виконанням гімну України.

Упродовж концерту усі відвідувачі мали змогу долучитись до збору коштів для ЗСУ, що у свою чергу наблизить нашу перемогу.